Toimitamme pyörät koottuna ja säädettynä kotiovelle hintaan 39€

Varusteiden ja tarvikkeiden lähetys jopa samana päivänä, kun tilaat ennen kello 12.

Hyödynnä HINTATAKUUMME!

Olemme suljettuna poikkeuksellisesti 18-23.6. välisen ajan. Huolto palvelee normaalisti 18.-20.6.

Valtavasta tilausmäärästä johtuen toimituksissa viivästyksiä jopa 1-2 viikkoa. Pahoittelemme tilannetta!

Nopeat toimitukset

Ilmainen palautus ja vaihto

Ilmainen toimitus yli 100€ tarviketilauksiin sekä ilmainen palautus

Mitä varusteita aloittelevan pyöräilijän tulisi ostaa ja mitä tulisi ottaa huomioon?

Uutena pyöräilijänä on tärkeää tutustua erilaisiin pyöräilyyn liittyviin välineisiin, tarvikkeisiin ja turvavarusteisiin, joita on saatavilla ja joita pyöräilyssä vaaditaan. Tässä on luettelo joistakin tärkeimmistä asioista, joita kannattaa harkita aloittaessasi pyöräily.

 1. Pyörä: Tärkein väline minkä tahansa pyöräilijän on pyörä itse. Valittavana on monia erilaisia pyöriä, kuten maantiepyöriä, maastopyöriä, hybridipyöriä ja cruiser-pyöriä. Harkitse käyttötarkoitusta, budjettia ja henkilökohtaisia mieltymyksiä valitessasi pyörää. Tärkeintä on miettiä, missä ja miten tulet ajamaan pyörällä ja sen jälkeen tutustua tarjontaan, mikä pyörä sopisi tähän kyseiseen ajoympäristöön parhaiten. Linkki pyörävalikoimaan.
   
 2. Kypärä: Kypärä on välttämätön turvavaruste kenelle tahansa pyöräilijälle. Se auttaa suojelemaan päätäsi tapaturman tai törmäyksen sattuessa. Etsi kypärä, joka istuu hyvin ja täyttää turvallisuusstandardit. Kypäriä on hyvin monenlaisia ja eri ajolajeihin sopivia yksilöitä. Kypärämarkkinoille on tullut myös uusia teknologioita, kuten MIPS sekä Wavecell, jotka auttavat ehkäisemään törmäyksen sattuessa vakavinta vahinkoa aiheuttavia rotaationaalisia iskuja. Linkki kypärävalikoimaan.
   
 3. Valot: Jos aiot ajaa pyörällä yöllä tai hämärässä, on tärkeää, että pyörälläsi on valot lisätäksesi näkyvyyttäsi muille tiekäyttäjille. Hanki valot, jotka ovat kirkkaita, kestäviä ja helppoja asentaa pyörääsi. Linkki valovalikoimaan.
   
 4. Heijastimet: Heijastimet ovat toinen tärkeä turvallisuusvaruste pyöräilyyn, erityisesti yöllä tai hämärässä. Osta heijastimet, jotka voidaan helposti kiinnittää pyörään ja vaatteisiin.
   
 5. Lukko: Jos aiot jättää pyöräsi yksin, on tärkeää, että sinulla on turvallinen lukko estääksesi sen varastamisen. Valittavana on monia erilaisia lukkoja, kuten kaapelilukot, ketjulukot ja U-lukot. Harkitse tarvittavaa turvallisuustasoa ja lukon kokoa ja painoa. Joillakin vakuutusyhtiöillä on lista hyväksytyistä lukoista, jotka auttavat sinua saamaan korvauksen varastetusta pyörästä varkauksen sattuessa. Linkki lukkovalikoimaan.
   
 6. Vesipullo ja tarvikepidike: On tärkeää pysyä nesteytettynä pyöräillessä, erityisesti pidemmillä ajeluilla. Etsi vesipullo, joka on helposti irroitettavissa juomapullotelineestä ajon aikana. Huomioi kuitenkin pullotelineen hankinnassa, että telineen pitää pystyä pitämään pullo turvallisesti paikallaan kaikissa tilanteissa. Linkki vesipulloihin ja telineisiin.
   
 7. Pumppu tai CO2 patruuna: On hyvä idea ottaa pyöräpumppu tai hiilidioksidipatruuna (CO2) mukaan ajeluihin tapauksessa, jos sinun tarvitsee täyttää renkaat uudelleen. Hanki pumppu, joka on kevyt, helppokäyttöinen ja yhteensopiva pyöräsi venttiilityypin kanssa. Linkki ilmantäyttötyökaluihin.
   
 8. Korjaussarja: Korjaussarja on erityisen tärkeä maastopyöräilyssä ja tarvitset sitä siinä tapauksessa, että kohtaat rengasrikon tai muun mekaanisen ongelman. Sarjassa pitäisi olla esimerkiksi rengasraudat, paikkapakkaus ja monitoimityökalu. Linkki monitoimityökaluihin.
   
 9. Vaatetus: Oikea pyöräilyvaatetus voi tehdä suuren eron mukavuudessa pyörän päällä. yvä pyöräilyvaate on hengittävää, vettä tai kosteutta hylkivää ja joustavaa mahdollistaakseen ajajan täyden liikkuvuuden. Eri pyöräilylajeihin on erilaisia lajiin kehitettyäjä vaatteita, mutta yksi suositelluimmista vaatekappaleista on pehmustehousut eli Bibsit. Pehmustetut ajohousut lisäävät mukavuutta pitkillä pyörälenkeillä ja vähentävät satulan aiheuttamia vammoja intiimialueille.
   
 10. Kengät: Erityisesti pyöräilyyn tarkoitetut kengät voivat auttaa parantamaan tehon tuottoa ja yleistä suorituskykyä pyöräillessä. Hanki kengät, jotka ovat mukavat, hyvin hengittävät ja joiden pohja on jäykkä, helpottaaksesi polkemista erityisesti avopolkimilla. Linkki pyöräilykenkiin

Ostaessa pyöräilyvälineitä ja tarvikkeita on tärkeää harkita erilaisia tekijöitä, kuten hintaa, kestävyyttä ja laatua. Yleisesti ottaen on hyvä idea sijoittaa laadukkaisiin tuotteisiin, sillä ne todennäköisesti kestävät pidempään ja toimivat paremmin kuin halvemmat vaihtoehdot. Lisäksi muista lukea arvosteluja ja tehdä tutkimusta löytääksesi parhaat tuotteet tarpeisiisi ja budjettiisi.