Aukioloajat

  • Käyntiosoite: Hyllilänkuja 7, 33730 Tampere
  • Ma-pe: 11.00 – 18.00
  • La: 10 - 15 (Heinäkuun ajan lauantait suljettu)
  • Su: Suljettu

Huom. Huolto suljettu lauantaisin!

Sähköposti

  • Myynti: myynti@emiliasport.fi
  • Huolto: huolto@emiliasport.fi

Puhelinnumero

Ota yhteyttä

Myymälä

Tule kokeilemaan pyöriä paikapäälle Tampereen Kaukajärvelle. Meillä on valtava määrä pyöriä valmiina koeajoon ja talvikaudella isossa liikkeessämme koeajo onnistuu myös sisätiloissa!

Pyrimme vastaamaan sähköpostitiedusteluihin mahdollisimman pian, mutta mikäli sinulla on kiireellinen asia, olethan yhteydessä meihin puhelimitse. Autamme sinua kaikissa mahdollisissa polkupyöräilyyn liittyvissä kysymyksissä sekä ongelmissa.

Perhe kaiken takana

Emilia Sport on vuonna 1978 perustettu perheyritys ja se on alusta asti erikoistunut kaikkien perheenjäsenten tarpeisiin sopivien pyörien myyntiin ja palveluun. Yrityksen alkuperäinen omistaja Hannu Peltola halusi tarjota laadukkaita pyöriä Tamperelaisten ihmisten tarpeisiin ja on tehnyt sitä vuosien ajan useassa eri toimipisteessä.

Vuosien saatossa Emilia Sport on kehittänyt ja laajentanut tuotevalikoimaansa tarjotakseen jokaiselle perheenjäsenelle sopivan pyörän ja lisävarusteet heidän pyöriinsä. Emilia on panostanut erityisesti lastenpyörien tarjooman kehittämiseen ja tarjoaakin Pirkanmaalla lähes ainoana toimijana hyvin laajan valikoiman pyöriä eri ikäisille lapsille ja nuorille.

Vuonna 2011 Emilia Sport avasi verkkokauppansa, mikä on mahdollistanut yrityksen tuotteiden saatavuuden laajemmalle yleisölle. Tänä päivänä Emilia Sport on yksi Suomen suosituimmista polkupyöräilyyn liittyvien tuotteiden, tarvikkeiden ja varusteiden myyjistä.

Emilia Sportin tavoitteena on aina ollut tarjota laadukkaita palveluita ja tuotteita asiakkailleen. Siksi pyörien laatu ja turvallisuus ovat aina olleet yrityksen tärkeimmät prioriteetit. Työntekijät ovatkin ylpeitä siitä, että he ovat saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailta vuosien varrella ystävällisestä asiakaspalvelukokemuksesta sekä huolettomista kilometreistä, joita tukee Emilia Sportin kattava huolto. Uuden pyörän omistajan onnellisuus on näky, jota haluamme levittää yhä useamman ihmisen suulle ja siksi pyrimme nyt ja tulevaisuudessa tarjota enemmän tuotteita tukemaan harrastajien tarpeita. Nykyisin Emilia Sport tarjoaakin kattavat tuotteet myös urheilu ja harrastetarpeisiin.

45 Toimintavuotta ~3,500 Vuosittaista asiakasta +80 Tuotemerkkiä

Riku Tuppurainen

Yleismies

Riku on myymälän yleishäärääjä. Taustalta löytyy kilpailukokemusta maastopuolelta, mutta harrastuksiin kuuluu myös aktiivinen maantiepyöräily.

Anrei Ahonen

Asiakaspalvelu

Anttu on yli 25 vuoden kokemuksella Emilian pitkäaikaisin työntekijä. Antulla löytyy vastaus kysymykseen, kuin kysymykseen. Tämä iloinen kaveri on aina valmis auttamaan asiakkaita pahimmissakin pulmissa!

Tommi Hartin

Huoltomestari

Ei ole pyörää, jota Tommi ei osaa huoltaa. Usean vuosikymmenen kokemus pyöristä takaa sen, että ei ole huoltoon liittyvää kysymystä, mihin Tommi ei osaa vastata. Vapaa-ajalla Tommin voi myös bongata kippurasarvipyörien selästä.

Risto Pietarila

Asiakaspalvelu

Risto omaa pitkän uran asiakaspalvelusta eri aloilla. Risto on myös intohimoinen pyöräharrastaja eli osaamista ja kokemusta pyöräilystä löytyy monipuolisesti. Ristoon voikin törmätä Tampereen seudulta maastosta tai gravel-lenkiltä.