Polkupyörän rahoitus ja osamaksu

Polkupyörän rahoitus ja osamaksu

Polkupyörän rahoituksella tarkoitetaan pyörän ostamista osamaksulla tai luotolla. Rahoitusvaihtoehdon avulla voit maksaa pyörän hankintahinnan takaisin sovitussa ajassa pienemmissä erissä, mikä helpottaa kalliin pyörän hankintaa. Rahoitus voidaan järjestää pyöränmyyjän tai erillisen rahoitusyhtiön kautta. Usein rahoitustarjoukset sisältävät myös mahdollisuuden valita erilaisia maksuehtoja ja korkotasoa.

Miksi rahoittaa polkupyörän osto?

Polkupyörän rahoituksella on useita etuja. Ensinnäkin, se antaa sinulle mahdollisuuden hankkia haluamasi pyörän heti ilman tarvetta kokonaisen hankintahinnan maksamiseen kerralla. Lisäksi saat joustavuutta maksuehtoihin ja voit valita itsellesi sopivan kuukausierän ja laina-ajan.

Rahoituksen avulla voit myös saada paremman pyörän, jota et välttämättä olisi voinut hankkia ilman rahoitusvaihtoehtoa. Näin voit nauttia paremmista ajokokemuksista ja hyödyntää uusinta pyöräteknologiaa.

Rahoituskumppanit

Resurs Bank

Resurs Bank rahoitus on suosituin rahoituskumppanimme. Resurs Bank rahoituksella saat aina 30 - 60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. 12 kuukauden osa-maksussa korko on 0% ja käsittelymaksu 0,28% luottomäärästä, kuitenkin enintään 12,50€/kk.