Emilia Sport Ambassador - Lähettiläsohjelma

Haluaisitko alkaa Emilia Sportin brändilähettilääksi? Tarjoamme loistavia etuja lähettiläillemme ja räätälöimme aina tilannekohtaisesti ohjelmat henkilön taustojen ja tavoitteiden pohjalta.

Lähettiläänä voi toimia joko yksityishenkilö tai yhdistys. Erityisesti polkupyöräily-yhdistykset, kilpatiimit ja muut polkupyöräilyn saralla toimivat yhdistykset ovat tervetulleita lähettiläiksi.

Esimerkkejä eduista, joita voit saada Emilia Sportin lähettiläänä

  • Tuote- ja varusteluettelo: Ambassadorit voivat saada ilmaisia tai alennettuja tuotteita Emilia Sportin valikoimasta. Tämä auttaa heitä testaamaan ja arvioimaan tuotteita sekä jakamaan kokemuksiaan omassa yhteisössään.

  • Tuettu sisältö: Emilia Sport voi tukea Ambassadorien luomaa sisältöä ja tarjota heille resursseja, kuten kuvia, videoita ja tietoa tuotteistaan. Tämä auttaa Ambassadoria tuottamaan laadukasta sisältöä.

  • Sosiaalisen median näkyvyys: Ambassadorit voivat saada näkyvyyttä Emilia Sportin sosiaalisen median kanavissa, mikä auttaa kasvattamaan heidän seuraajakuntaansa ja vaikutusvaltaansa.

  • Yhteistyömahdollisuudet: Ambassadorit voivat saada mahdollisuuden osallistua Emilia Sportin markkinointikampanjoihin ja yhteistyöhön, mikä voi tuoda heille lisää näkyvyyttä ja ansaintamahdollisuuksia.

  • Koulutus ja tuki: Emilia Sport voi tarjota koulutusta ja tukea Ambassadorien polkupyöriin liittyvien taitojen kartoittamisessa.

  • Pääsy uusiin tuotteisiin: Ambassadorit voivat saada ensimmäisenä pääsyn Emilia Sportin uusiin tuotteisiin ja innovaatioihin, mikä voi antaa heille kilpailuetua omassa pyöräily yhteisössään.

  • Yhteisön rakentaminen: Ambassadorit ovat osa Emilia Sportin yhteisöä, mikä tarjoaa heille mahdollisuuden verkostoitua muiden intohimoisten pyöräilijöiden kanssa ja jakaa kokemuksiaan.

  • Rahalliset kannustimet: Joillekin Ambassadorille voidaan tarjota rahallisia kannustimia, kuten palkkioita tai komissioita myynnistä, joka syntyy heidän suositustensa perusteella. Lähettiläälle pystytään myös tarjoamaan huoltopalveluiden työosuus ilmaiseksi.

  • Tapahtumat ja kilpailut: Emilia Sport voi tarjota mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin ja kilpailuihin, joissa Ambassadorit voivat edustaa brändiä.

  • Yhteistyö brändin kehittämisessä: Ambassadorit voivat saada mahdollisuuden antaa palautetta ja osallistua yrityksen kehittämiseen, auttaen brändiä parantamaan tuotteitaan ja palveluitaan.

Kuinka minusta voi tulla brändilähettiläs?

Kuka tahansa, joka rakastaa polkupyöräilyä, jolla on vähintään 1000 seuraajaa ja on yli 18-vuotias, voi tulla Emilia Sport lähettilääksi. Pyydämme vastineeksi sisällön luomista ja julkaisemista tai esimerkiksi tapahtumissa näkymistä riippuen henkilön taustoista ja tavoitteista.

Kuinka hakea lähettilääksi?

Lähetä meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, mutta kerrothan miellellään tavoitteista ja toiveista.