Syke- Ja tehoalueet pyöräilyssä

Syke- Ja tehoalueet pyöräilyssä

Pyöräilyharjoittelu voi olla erinomainen tapa parantaa sydämen- ja verisuonten kuntoa, lisätä lihasvoimaa ja polttaa kaloreita. On olemassa useita erilaisia tapoja rakentaa harjoittelusuunnitelmia pyöräilyyn, riippuen tavoitteistasi ja käytettävissä olevasta ajasta.
Polkupyöräilijän varusteet

Polkupyöräilijän varusteet

Uutena pyöräilijänä on tärkeää tutustua erilaisiin pyöräilyyn liittyviin välineisiin, tarvikkeisiin ja turvavarusteisiin, joita on saatavilla ja joita pyöräilyssä vaaditaan. Tässä on luettelo joistakin tärkeimmistä asioista, joita kannattaa harkita aloittaessasi pyöräily.
Talvipyöräily

Talvipyöräily

Talvipyöräily vaatii hieman enemmän suunnittelua ja valmistautumista verrattuna kesäpyöräilyyn. Kuitenkin, oikeanlaisilla varusteilla ja huolellisella huoltotoimenpiteillä voit nauttia pyöräilystä talvella turvallisesti ja mukavasti.
Polkupyöräsanasto

Polkupyöräsanasto

Tämän pyöräilyyn liittyvän sanaston avulla voit paremmin ymmärtää ja kommunikoida pyöräilykulttuurissa. Sanasto sisältää keskeiset termit, kuten pyöräosat, varusteet ja pyöräilyn käsitteet, jotka auttavat sinua navigoimaan pyöräilyn maailmassa ja tekemään parempia valintoja pyöräillessäsi.
Sisäpyöräily

Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on erinomainen tapa parantaa kuntoa ja pyöräilytaitoja sääolosuhteista riippumatta. Se tarjoaa joustavan aikataulun, mahdollisuuden seurata edistymistä ja monipuolisia harjoitusvaihtoehtoja. Valitsemalla laadukkaan sisäpyöräilyn laitteen, kuten Wahoo Fitness -sarjan, voit maksimoida harjoittelun tehokkuuden ja nauttia monipuolisista harjoitusmahdollisuuksista.
Polkupyörään sijoittaminen

Polkupyörään sijoittaminen

Polkupyörän hankinta on erinomainen sijoitus monesta näkökulmasta. Se tarjoaa lukuisia etuja terveydelle, ympäristölle ja taloudelle. Pyöräily edistää terveyttä, vähentää stressiä ja auttaa säästämään rahaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi se on ekologinen liikkumismuoto, joka vähentää päästöjä ja ruuhkia.
Ketju ja hihnavetoisen pyörän ominaisuudet

Ketju ja hihnavetoisen pyörän ominaisuudet

Kun valitset pyörääsi voimansiirtoa, hihnaveto ja ketjuveto ovat kaksi vaihtoehtoa. Hihnaveto tarjoaa kestävyyttä ja puhtautta, kun taas ketjuveto korostaa tehokkuutta ja saatavuutta. Lopullinen päätös riippuu tarpeistasi ja mieltymyksistäsi.
Polkupyörän huolto

Polkupyörän huolto

Polkupyörän huolto on olennainen osa pyörän ylläpitoa, ja säännöllinen huolto auttaa pidentämään pyörän käyttöikää. Tämä varmistaa turvallisen ja nautinnollisen pyöräilykokemuksen. Huollossa tulisi kiinnittää huomiota renkaiden, voimansiirron, jousituksen, jarrujen ja yleisen puhtauden ylläpitoon. Noudata valmistajan huolto-ohjeita ja varmista, että pyöräsi on aina kunnossa pitkäaikaista käyttöä varten.
Renkaiden osto-opas

Renkaiden osto-opas

Oikeiden pyöränrenkaiden valitseminen voi olla monimutkaista, mutta ERTRO-lukema auttaa. Tuumakoot voivat aiheuttaa sekaannusta, mutta ERTRO-lukema perustuu millimetreihin, mikä tekee oikean koon valitsemisesta helpompaa. Venttiilityypillä on myös väliä, ja rengaspaine on säädettävä oikein.
Pyöräkomponentit valmistajat: Shimano, Sram ja Campagnolo

Pyöräkomponentit ja valmistajat: Shimano, Sram ja Campagnolo

Etsitkö pyöräkomponentteja? Vertailimme kolmea huippumerkkiä: Shimano, SRAM ja Campagnolo. Shimano tarjoaa laadukkaita vaihteistoja maastoon ja maantielle. SRAM on tunnettu innovatiivisuudestaan ja yksinkertaisesta rakenteestaan. Campagnolo edustaa italialaista laatua ja perinnettä. Valitse tarpeidesi mukaan ja paranna pyöräsi suorituskykyä!
Pyöräilyn ja polkupyörien historia

Pyöräilyn ja polkupyörien historia

Tutustu polkupyörän historian ja evoluution kiinnostavaan tarinaan aina alkuaikojen puupolkupyöristä nykypäivän sähköavusteisiin kulkupeliin. Polkupyörä on enemmän kuin vain kulkuväline – se on osa kestävän liikkumisen ja terveellisen elämäntavan tulevaisuutta.
Tee Se Itse Huoltopiste

Tee Se Itse Huoltopiste

Tee-se-itse huoltopiste Tampereen Kaukajärvellä Tampereen Kaukajärven liikkeessämme osoitteessa Hyllilänkuja 7 löytyy kaikkien asiakkaiden vapaasti käytettävissä oleva tee se itse huoltopiste. Huoltopisteellä pystyt tekemään kaikki perushuollot Unior Tools tarjoamilla työkaluilla. Huoltopisteellä...