Att köpa en elcykel på avbetalning är ett populärt sätt att få mer frihet i vardagen. Med delbetalning kan du fördela kostnaden för att köpa cykeln över flera månader, vilket ger flexibilitet till din ekonomi. Dessutom kan en ny cykel spara kostnader när du kan ersätta att använda en bil för vardagliga behov.

Resurs Bank erbjuder olika finansieringsalternativ, inklusive delbetalningar och finansiering, för att hjälpa dig att göra de köp du vill utan ekonomiska begränsningar. I den här artikeln får vi lära känna Resurs Banks avbetalnings- och finansieringstjänster, deras förmåner och hur du kan ansöka om dem.

1. Vad är Resurs Bank?

Innan vi dyker djupare in i avbetalnings- och finansieringstjänster är det viktigt att förstå vad Resurs Bank är och vilken typ av tjänster de erbjuder. Resurs Bank är en av landets ledande finansinstitut som erbjuder konsumenter och företag finansiella lösningar för olika behov. Deras mål är att göra shopping enklare genom att erbjuda flexibla betalningsalternativ och konkurrenskraftiga finansiella produkter.

2. Avbetalning och finansiering – vad betyder de?

Avbetalning och finansiering är finansieringsalternativ som gör att du kan delbetala köp. De är särskilt användbara för större inköp som vitvaror, elektronik eller möbler. I praktiken innebär delbetalning att du kan delbetala köpeskillingen under avtalad tid. Finansiering kan å andra sidan erbjuda en längre betalningstid och mer flexibla villkor.

3. Fördelar med Resurs Bank Avbetalning och Finansiering

Resurs Banks avbetalnings- och finansieringstjänster har flera fördelar som gör dem till ett attraktivt alternativ för finansiering av köp. Här är några viktiga fördelar:

Resurs Banks tjänster erbjuder flexibilitet för finansiering av köp. Du kan välja den betalningsperiod som passar dig och storleken på den månatliga avbetalningen som passar din ekonomiska situation. Detta möjliggör bättre budgetering och hjälper dig att hantera din ekonomi effektivt.

Resurs Banks avbetalnings- och finansieringstjänster är enkla och snabba att använda. Du kan ansöka om finansiering direkt online eller i närmaste partnerbutik. Ansökningsprocessen är enkel och smidig och du får snabbt ett beslut. På så sätt kan du göra dina inköp utan långa väntetider.

Resurs Bank erbjuder konkurrenskraftiga villkor i sina avbetalnings- och finansieringstjänster. De strävar efter att erbjuda överkomliga räntor och rimliga serviceavgifter för att hålla finansieringskostnaderna under kontroll. Detta gör Resurs Banks tjänster till ett attraktivt alternativ jämfört med andra finansiella institutioner.

4. Hur ansöker man om Resurs Bank Avbetalning och Finansiering?

Att ansöka om avbetalning och finansiering från Resurs Bank är enkelt och smidigt. Du kan följa följande steg:

Du kan enkelt ansöka om kreditbeslut i förväg genom att skicka ett sms PYÖRÄ2 till numret 18311 . Du kan även ansöka om kredit direkt i butiken eller i webbutiken vid köp.

Om du vill ansöka om delbetalning eller finansiering personligen kan du även göra det i butiken. Prata med säljaren och be om hjälp med ansökningsprocessen. De kommer att vägleda dig i att fylla i rätt formulär och svara på dina frågor.

Efter att ha skickat in din ansökan får du snabbt ett beslut. Resurs Bank strävar efter att behandla ansökningar effektivt och fatta beslut så snabbt som möjligt. Om din ansökan beviljas får du information om det positiva beslutet och mer detaljerade instruktioner för genomförandet av finansieringen.

5. Ansökningskriterier

Resurs Bank har vissa ansökningskriterier som du måste uppfylla för att få delbetalning eller finansiering. De vanligaste kriterierna är:

Du måste ha en fast adress i Finland för att kunna ansöka om delbetalning eller finansiering från Resurs Bank. Detta är ett vanligt krav i de flesta finansiella institutioner.

Du måste vara minst 18 år när du ansöker om avbetalning eller finansiering. Detta är den lagliga åldersgränsen för att säkerställa att du är myndig och ansvarig för ekonomiska åtaganden.

Resurs Bank gör en kreditvärdighetsbedömning innan beslut fattas. Du bör ha god kreditvärdighet och din kreditupplysning bör vara i perfekt skick. Detta ger Resurs Bank förtroende för att du kommer att kunna fullgöra dina ekonomiska åtaganden i tid.

Lånebelopp som ska ansökas om: 2 000 € - 10 000 €

6. Betalningsalternativ

Resurs Bank erbjuder flera betalningsalternativ för återbetalning av avbetalning och finansiering. Du kan välja det månatliga avbetalningsalternativet som bäst passar din ekonomiska situation. Det går även bra att betala av skulden i förtid utan extra kostnader om du vill betala av lånet tidigare.

Resurs Banks avbetalnings- och finansieringstjänster erbjuder flexibilitet och bekvämlighet vid finansiering av köp. Du kan göra de inköp du vill utan att behöva vänta på att besparingarna ska samlas. På så sätt kan du njuta av de produkter och tjänster du vill ha direkt.

Betalningsalternativ erbjuds kunder från 2 januari 2024

Betalningsalternativ Behandlingsavgift/månad Intressera
30 till 60 dagar 0 € 0 %
12 månader Kreditkostnaden är 0,28 % av den överenskomna kreditgränsen, dock högst 12,50 €/månad. 0 %
36 månader Kreditkostnaden är 0,28 % av den överenskomna kreditgränsen, dock högst 12,50 €/månad. 12,90 %
60 månader Kreditkostnaden är 0,28 % av den överenskomna kreditgränsen, dock högst 12,50 €/månad. 15,00 % + KSL referensränta

7. Vanliga frågor

7.1 Kan jag betala tillbaka avbetalningen eller finansieringen i förtid?

Ja, du kan betala tillbaka avbetalningen eller finansieringen i förtid utan extra kostnader.

7.2 Finns Resurs Banks Avbetalning och finansiering tillgänglig i alla butiker?

Resurs Banks Avbetalning och finansiering finns i de flesta partnerbutiker. Kontrollera tillgänglighet på butikens hemsida eller genom att kontakta butiken.

7.3 Vad händer om jag inte kan betala avbetalningen eller finansieringen enligt överenskommelse?

Om du inte kan betala avbetalningen eller finansieringen enligt överenskommelse, kontakta Resurs Bank omedelbart. De hjälper dig att hitta en lösning på ekonomiska utmaningar och komma överens om nya betalningsvillkor.

7.4 Kan jag ansöka om avbetalning eller finansiering från Resurs Bank, även om jag redan har andra lån?

Ja, du kan ansöka om delbetalning eller finansiering från Resurs Bank, även om du redan har andra lån. Beslutet beror dock på din kreditvärdighet och ekonomiska situation.

7.5 Hur lång tid tar det vanligtvis att få ett beslut?

Resurs Bank strävar efter att behandla ansökningar så snabbt som möjligt. Det tar vanligtvis några dagar att få ett beslut, men det kan variera beroende på hur snabbt ansökan behandlas.

Slutsats

Resurs Banks Avbetalning och finansiering erbjuder flexibla och bekväma sätt att finansiera köp utan ekonomiska begränsningar. Med dem kan du enkelt göra de inköp du vill och betala tillbaka enligt överenskommet schema. Resurs Banks konkurrenskraftiga villkor och vänliga kundsupport gör dem till en pålitlig finansiell partner. Så, nästa gång du funderar på att finansiera ett köp, överväg Resurs Banks handpenning och finansiering!