Cykelaffär i Tammerfors och online

Var inte ensam med dina frågor. Låt oss hjälpa dig med cykling! Vår kundtjänstrepresentant berättar gärna lösningen på dina problem med årtionden av erfarenhet.

På väg för glada cyklister

Tammerfors mest kundvänliga företag specialiserat på cykling sedan 1978

Alltid de lägsta priserna

Genom att gå med i Emilia Sport Klub kan du njuta av de billigaste priserna på marknaden. Om du hittar en produkt billigare i en finländsk webbutik eller butik så säljer vi produkterna till dig till samma pris. Läs mer om klubbens förmåner på länken nedan.

OUTLET OCH ERBJUDANDEN

Välkommen att handla hos Emilia Sport

Du kan hitta cyklar och cykeltillbehör för hela familjen. I vårt utbud finns cyklar, elcyklar och tillbehör för både hobby och aktivt bruk. Vår expertpersonal kommer att betjäna dig i alla frågor som rör cyklar.

Välkommen till butiken eller webbutiken!

Emilia Sportin myymälä

Hyllilänkuja 7, 33730 Tampere

Aukioloajat
Ma - Pe: 11 - 18
La: 10 - 15
Su: Suljettu

ARBETSRELATIONSHJUL

Vårt breda utbud inkluderar cyklar för varje anställds behov. Som anställd bestämmer du för vilket syfte du skaffar cykeln.

Du kan skaffa en tjänstecykel om din arbetsgivare erbjuder dig en cykelförmån. Arbetsgivaren kan erbjuda förmånen i samarbete genom olika leasingpartners, eller så kan arbetsgivaren köpa arbetstagarens cyklar.

Cykelfinansiering och Delbetalning

Vi erbjuder till exempel flexibel Resurs Bank-finansiering för köp av cykel och utrustning, samt många andra finansieringsmöjligheter! Med finansiering från Resurs Bank får du upp till 36 månaders ränte- och kostnadsfri betalningstid för dina köp medan kampanjen pågår.

Du kan betala av dina inköp på en gång eller i månatliga avbetalningar som passar dig! Du får alltid minst 30-60 dagars räntefri och kostnadsfri betalningstid.

Läs mer om finansiering och avbetalningsmöjligheter.

Ta hand om din älskade

CYKELUNDERHÅLL

Vi servar cyklar oavsett märke och modell. Oavsett om du cyklar på el-, landsvägs- eller mountainbike, ta med din cykel för underhåll så tar vi hand om resten!

Professionell underhållspersonal hjälper till med cykelunderhåll och reparationsarbeten med många års erfarenhet. Vi använder endast högkvalitativa och hållbara reservdelar från välkända tillverkare.

SNABB LEVERANS
GRATIS RETUR OCH BYTE
FLERA BETALNINGSMETODER
MYYNTI@EMILIASPORT.FI