Cykelfinansiering och delbetalning

Cykelfinansiering och Delbetalning

Cykelfinansiering avser att köpa en cykel med delbetalning eller kredit. Med finansieringsmöjligheten kan du betala tillbaka inköpspriset för cykeln i mindre delbetalningar inom avtalad tid, vilket gör det lättare att köpa en dyr cykel. Finansiering kan ordnas genom cykelhandlaren eller ett separat finansieringsbolag. Ofta innehåller finansieringserbjudanden även möjligheten att välja olika betalningsvillkor och räntor.

Varför finansiera köpet av en cykel?

Att finansiera en cykel har flera fördelar. För det första ger det dig möjlighet att få den cykel du vill ha direkt utan att behöva betala hela köpeskillingen på en gång. Dessutom får du flexibilitet med betalningsvillkoren och du kan välja den månadsbetalning och lånetid som passar dig.

Finansiering gör att du också kan få en bättre cykel som du kanske inte hade kunnat få utan finansieringsmöjligheten. På så sätt kan du njuta av bättre körupplevelser och dra nytta av den senaste cykeltekniken.

Finansiella partners

Resurs Bank

Resurs Bankfinansiering är vår populäraste finansieringspartner. Med Resurs Bank-finansiering får du alltid 30 till 60 dagars ränte- och kostnadsfri betalningstid. I 12-månaders delbetalningar är räntan 0 % och expeditionsavgiften 0,28 % av kreditbeloppet, dock högst 12,50 €/månad.