Emilia Sport Ambassador - Ambassadörsprogram

Vill du bli varumärkesambassadör för Emilia Sport? Vi erbjuder stora förmåner till våra ambassadörer och vi skräddarsyr alltid programmen utifrån personens bakgrund och mål.

Antingen en individ eller en förening kan fungera som ambassadör. Framför allt är cykelföreningar, tävlingslag och andra föreningar som verkar inom cykelområdet välkomna som ambassadörer.

Exempel på förmåner du kan få som Emilia Sport-ambassadör

  • Produkt- och utrustningslista: Ambassadörer kan få gratis eller rabatterade produkter från Emilia Sports utbud. Detta hjälper dem att testa och betygsätta produkter och dela sina erfarenheter i sitt eget community.

  • Innehåll som stöds: Emilia Sport kan stödja innehåll skapat av ambassadörer och förse dem med resurser som bilder, videor och information om deras produkter. Detta hjälper Ambassador att producera kvalitetsinnehåll.

  • Exponering i sociala medier: Ambassadörer kan få exponering på Emilia Sports sociala mediekanaler, vilket hjälper till att öka deras efterföljare och inflytande.

  • Samarbetsmöjligheter: Ambassadörer kan få möjlighet att delta i Emilia Sports marknadsföringskampanjer och samarbeten, vilket kan ge dem mer synlighet och intjäningsmöjligheter.

  • Träning och stöd: Emilia Sport kan ge utbildning och stöd i att kartlägga Ambassadörers cykelfärdigheter.

  • Tillgång till nya produkter: Ambassadörer kan vara de första att få tillgång till nya produkter och innovationer från Emilia Sport, vilket kan ge dem en konkurrensfördel i sitt eget cykelcommunity.

  • Samhällsbyggande: Ambassadörer är en del av Emilia Sport-communityt och ger dem möjlighet att nätverka med andra passionerade cyklister och dela sina erfarenheter.

  • Monetära incitament: Vissa ambassadörer kan erbjudas monetära incitament, såsom provisioner eller provisioner på försäljning som genereras genom deras hänvisningar. Det är också möjligt att erbjuda kuriren arbetsdelen av underhållstjänster gratis.

  • Evenemang och tävlingar: Emilia Sport kan erbjuda möjligheter att delta i evenemang och tävlingar där ambassadörer kan representera varumärket.

  • Samarbete i varumärkesutveckling: Ambassadörer kan få möjlighet att ge feedback och delta i utvecklingen av företaget och hjälpa varumärket att förbättra sina produkter och tjänster.

Hur kan jag bli en varumärkesambassadör?

Alla som älskar att cykla, har minst 1000 följare och är över 18 år kan bli Emilia Sport-ambassadör. I gengäld ber vi om skapande och publicering av innehåll eller till exempel framträdanden på evenemang, beroende på personens bakgrund och mål.

Hur ansöker man om att bli ambassadör?

Skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret. Du kan skicka en ansökan i fritt format, men berätta gärna om dina mål och önskemål.