Aukioloajat

  • Käyntiosoite: Hyllilänkuja 7, 33730 Tampere
  • Ma-pe: 11.00 – 18.00
  • La: 10 - 15
  • Su: Suljettu

Sähköposti

  • Myynti: myynti@emiliasport.fi
  • Huolto: huolto@emiliasport.fi

Puhelinnumero

Ta kontakt

Lagra

Kom och prova cyklarna vid slutet av Tammerfors Kaukajärvi. Vi har ett enormt antal cyklar redo för provkörning och under vintersäsongen i vår stora butik är provkörningar även möjliga inomhus!

Vi försöker svara på e-postförfrågningar så snart som möjligt, men om du har ett akut ärende, vänligen kontakta oss per telefon. Vi hjälper dig med alla möjliga frågor och problem som rör cykling.

Familjen bakom allt

Emilia Sport är ett familjeföretag som grundades 1978 och har från början specialiserat sig på försäljning och service av cyklar som passar alla familjemedlemmars behov. Den ursprungliga ägaren till företaget, Hannu Peltola, ville erbjuda högkvalitativa cyklar för Tammerforsbornas behov och har gjort det i flera år på flera olika platser.

Emilia Sport har under åren utvecklat och utökat sitt produktsortiment för att erbjuda varje medlem i familjen en passande cykel och tillbehör till sina cyklar. Emilia har satsat särskilt på att utveckla utbudet av barncyklar och är nästan den enda aktören i Birkaland som erbjuder ett mycket brett utbud av cyklar för barn och unga i olika åldrar.

2011 öppnade Emilia Sport sin webbutik som gjort företagets produkter tillgängliga för en bredare publik. Idag är Emilia Sport en av Finlands mest populära säljare av cykelrelaterade produkter, tillbehör och utrustning.

Emilia Sports mål har alltid varit att erbjuda kvalitetstjänster och produkter till sina kunder. Det är därför cykelkvalitet och säkerhet alltid har varit företagets högsta prioritet. Medarbetarna är stolta över att de har fått mycket positiv feedback från kunder genom åren om den vänliga kundtjänstupplevelsen och bekymmersfria kilometerna, som stöds av Emilia Sports omfattande underhåll. Lyckan hos en ny cykelägare är en vision som vi vill sprida till fler och fler människor, och därför strävar vi nu och i framtiden efter att erbjuda fler produkter för att stödja entusiasters behov. Numera erbjuder Emilia Sport även heltäckande produkter för sport- och hobbybehov.

45 års verksamhet ~3 500 årliga kunder +80 varumärken

Riku Tuppurainen

Allmän man

Riku är butikens generalarrangör. I bakgrunden finns tävlingserfarenhet på terrängsidan, men till fritidsintressen hör även aktiv landsvägscykling.

Anrei Ahonen

Kundservice

Med över 25 års erfarenhet är Anttu Emilias äldsta medarbetare. Med Antu finns det ett svar på en fråga, snarare än en fråga. Den här glada killen är alltid redo att hjälpa kunder även i de värsta problemen!

Tommi Harts

Underhållsförman

Det finns inte en cykel som Tommi inte kan serva. Flera decenniers erfarenhet av cyklar garanterar att det inte finns någon underhållsrelaterad fråga som Tommi inte kan svara på. På fritiden kan du även hitta Tommi bak på de hornade cyklarna.

Risto Pietarila

Kundservice

Risto har en lång karriär inom kundservice inom olika områden. Risto är också en passionerad cykelentusiast, vilket innebär att han har ett brett utbud av färdigheter och erfarenheter inom cykling. Du kan stöta på Risto i Tammerforsregionen i terrängen eller på en grusbana.