Syke- Ja tehoalueet pyöräilyssä

Puls- och kraftintervall vid cykling

Cykelträning kan vara ett utmärkt sätt att förbättra kardiovaskulär kondition, öka muskelstyrkan och bränna kalorier. Det finns flera olika sätt att bygga träningsplaner för cykling, beroende på dina mål och tillgänglig tid.
Polkupyöräilijän varusteet

Cyklistutrustning

Som ny cyklist är det viktigt att sätta sig in i de olika cykelrelaterade verktyg, tillbehör och säkerhetsutrustning som finns och krävs för att cykla. Här är en lista över några av de viktigaste sakerna att tänka på när du börjar cykla.
Talvipyöräily

Vintercykling

Vintercykling kräver lite mer planering och förberedelser jämfört med sommarcykling. Men med rätt utrustning och noggrant underhåll kan du njuta av att cykla på vintern säkert och bekvämt.
Polkupyöräsanasto

Cykelordlista

Denna cykelordförråd hjälper dig att bättre förstå och kommunicera i cykelkulturen. Ordlistan innehåller nyckeltermer som cykeldelar, utrustning och cykelkoncept för att hjälpa dig att navigera i cykelvärlden och göra bättre val när du cyklar.
Sisäpyöräily

Inomhus cykling

Inomhuscykling är ett utmärkt sätt att förbättra din kondition och cykling oavsett väderförhållanden. Den erbjuder ett flexibelt schema, möjligheten att spåra framsteg och mångsidiga träningsalternativ. Genom att välja högkvalitativ inomhuscykelutrustning, som Wahoo Fitness-serien, kan du maximera effektiviteten av din träning och njuta av mångsidiga träningsmöjligheter.
Polkupyörään sijoittaminen

Investera i en cykel

Att köpa en cykel är en utmärkt investering ur många synvinklar. Det erbjuder många fördelar för hälsa, miljö och ekonomi. Cykling främjar hälsan, minskar stress och hjälper till att spara pengar på lång sikt. Dessutom är det en ekologisk rörelseform som minskar utsläpp och trafikstockningar.
Ketju ja hihnavetoisen pyörän ominaisuudet

Funktioner hos kedja och remdrivhjul

När du väljer kraftöverföring till din cykel är remdrift och kedjedrift två alternativ. Remdrift erbjuder hållbarhet och renhet, medan kedjedrift betonar effektivitet och tillgänglighet. Det slutliga beslutet beror på dina behov och preferenser.
Polkupyörän huolto

Cykelunderhåll

Cykelunderhåll är en viktig del av cykelunderhåll, och regelbundet underhåll hjälper till att förlänga cykelns livslängd. Detta garanterar en säker och njutbar cykelupplevelse. Vid underhåll bör man vara uppmärksam på underhåll av däck, transmission, fjädring, bromsar och allmän renlighet. Följ tillverkarens underhållsinstruktioner och se till att din cykel alltid är i gott skick för långvarig användning.
Renkaiden osto-opas

Guide för däckköp

Att välja rätt däck kan vara komplicerat, men ERTRO-avläsningen hjälper. Tumstorlekar kan vara förvirrande, men ERTRO-avläsningen är baserad på millimeter, vilket gör det lättare att välja rätt storlek. Ventiltypen har också betydelse och däcktrycket måste justeras korrekt.
Pyöräkomponentit valmistajat: Shimano, Sram ja Campagnolo

Cykelkomponenter och tillverkare: Shimano, Sram och Campagnolo

Letar du efter cykelkomponenter? Vi jämförde tre toppmärken: Shimano, SRAM och Campagnolo. Shimano erbjuder högkvalitativa växlar för terräng- och väganvändning. SRAM är känt för sin innovation och enkla struktur. Campagnolo representerar italiensk kvalitet och tradition. Välj efter dina behov och förbättra prestandan på din cykel!
Pyöräilyn ja polkupyörien historia

Historia om cykling och cyklar

Upptäck den intressanta historien om cykelns historia och utveckling, från de tidiga dagarnas träcyklar till dagens elektriska åkbara leksaker. En cykel är mer än bara ett transportmedel – den är en del av framtiden för hållbar rörelse och en hälsosam livsstil.
Tee Se Itse Huoltopiste

Gör det själv servicepunkt

Gör-det-själv serviceställe i Tammerfors Kaukajärvi I vår Kaukajärvi-butik i Tammerfors på Hyllilänkuja 7 finns en gör-det-själv-servicestation fritt tillgänglig för alla kunder. På servicestället kan du utföra allt grundläggande underhåll med...