Sähköpyörän hankinta osamaksulla on suosittu tapa saada lisää vapautta arkeen. Osamaksun avulla voit jakaa pyörän hankintakustannukset useammalle kuukaudelle, mikä tuo joustavuutta talouteesi. Lisäksi uuden pyörän käyttö voi säästää kuluja, kun voit korvata auton käytön arjen tarpeissa.

Resurs Bank tarjoaa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, mukaan lukien osamaksu ja rahoitus, auttaakseen sinua tekemään haluamasi ostokset ilman taloudellisia rajoituksia. Tässä artikkelissa tutustumme Resurs Bankin osamaksu- ja rahoituspalveluihin, niiden etuihin ja siihen, miten voit hakea niitä.

1. Mikä on Resurs Bank?

Ennen kuin sukellamme syvemmälle osamaksu- ja rahoituspalveluihin, on tärkeää ymmärtää, mikä Resurs Bank on ja millaisia palveluita he tarjoavat. Resurs Bank on yksi maan johtavista rahoituslaitoksista, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille rahoitusratkaisuja eri tarpeisiin. Heidän tavoitteenaan on helpottaa ostosten tekemistä tarjoamalla joustavia maksuvaihtoehtoja ja kilpailukykyisiä rahoitustuotteita.

2. Osamaksu ja Rahoitus - Mitä ne tarkoittavat?

Osamaksu ja rahoitus ovat rahoitusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat ostosten maksamisen erissä. Ne ovat erityisen hyödyllisiä suurempien ostosten tekemisessä, kuten kodinkoneiden, elektroniikan tai huonekalujen hankinnassa. Osamaksulla tarkoitetaan käytännössä sitä, että voit maksaa ostoksen summan erissä sovitun ajanjakson aikana. Rahoitus puolestaan voi tarjota pidemmän maksuajan ja joustavampia ehtoja.

3. Resurs Bank Osamaksun ja Rahoituksen edut

Resurs Bankin osamaksu- ja rahoituspalveluilla on useita etuja, jotka tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen. Tässä muutamia tärkeitä etuja:

Resurs Bankin palvelut tarjoavat joustavuutta ostosten rahoittamiseen. Voit valita sinulle sopivan maksuajan ja kuukausierän suuruuden, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Tämä mahdollistaa paremman budjetoinnin ja auttaa sinua hallitsemaan talouttasi tehokkaasti.

Resurs Bankin osamaksu- ja rahoituspalvelut ovat helppoja ja nopeita käyttää. Voit hakea rahoitusta suoraan verkossa tai lähimmästä yhteistyökumppanin myymälästä. Hakuprosessi on yksinkertainen ja vaivaton, ja saat päätöksen nopeasti. Näin voit tehdä ostoksesi ilman pitkiä odotusaikoja.

Resurs Bank tarjoaa kilpailukykyisiä ehtoja osamaksu- ja rahoituspalveluissaan. He pyrkivät tarjoamaan edulliset korot ja kohtuulliset palvelumaksut, jotta rahoituksen kustannukset pysyvät hallinnassa. Tämä tekee Resurs Bankin palveluista houkuttelevan vaihtoehdon muihin rahoituslaitoksiin verrattuna.

4. Kuinka hakea Resurs Bank Osamaksua ja Rahoitusta?

Resurs Bankin osamaksun ja rahoituksen hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Voit seurata seuraavia vaiheita:

Voit hakea luottopäätöksen helposti etukäteen lähettämällä tekstiviestin PYÖRÄ2 numeroon 18311. Voit myös hakea luottoa suoraan myymälässä tai verkkokaupassa ostoksen yhteydessä.

Jos haluat hakea osamaksua tai rahoitusta henkilökohtaisesti, voit tehdä sen myös myymälässä. Keskustele myyjän kanssa ja pyydä apua hakuprosessissa. He opastavat sinua oikeiden lomakkeiden täyttämisessä ja vastaavat kysymyksiisi.

Hakemuksen jättämisen jälkeen saat päätöksen nopeasti. Resurs Bank pyrkii käsittelemään hakemukset tehokkaasti ja antamaan päätöksen mahdollisimman nopeasti. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat tiedon myönteisestä päätöksestä ja tarkemmat ohjeet rahoituksen käyttöönottoon.

5. Hakukriteerit

Resurs Bankilla on tietyt hakukriteerit, jotka sinun tulee täyttää osamaksun tai rahoituksen saamiseksi. Yleisimmät kriteerit ovat:

Sinulla tulee olla pysyvä osoite Suomessa, jotta voit hakea Resurs Bankin osamaksua tai rahoitusta. Tämä on yleinen vaatimus useimmissa rahoituslaitoksissa.

Sinun tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt hakiessasi osamaksua tai rahoitusta. Tämä on laillinen ikäraja, joka varmistaa, että olet täysi-ikäinen ja vastuullinen taloudellisista sitoumuksista.

Resurs Bank tekee luottokelpoisuuden arvioinnin ennen päätöksen tekemistä. Sinun tulisi olla hyvässä luottokunnossa ja luottotietosi tulisi olla moitteettomassa kunnossa. Tämä antaa Resurs Bankille luottamuksen siitä, että pystyt hoitamaan rahoitusvelvoitteesi ajallaan.

Haettava luoton määrä 2000 - 10 000€

6. Maksuvaihtoehdot

Resurs Bank tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja osamaksun ja rahoituksen takaisinmaksuun. Voit valita kuukausierävaihtoehdon, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten. On myös mahdollista lyhentää velkaa ennenaikaisesti ilman lisäkuluja, jos haluat maksaa lainan pois aiemmin.

Resurs Bankin osamaksu- ja rahoituspalvelut tarjoavat joustavuutta ja mukavuutta ostosten rahoittamiseen. Voit tehdä haluamasi ostokset ilman, että sinun tarvitsee odottaa säästöjen kertymistä. Näin voit nauttia haluamistasi tuotteista ja palveluista heti.

Asiakkaille tarjottavat maksuvaihtoehdot 2.1.2024 alkaen

 Maksuvaihtoehdot  Käsittelymaksu / kuukausi Korko
30 - 60 päivää 0€ 0%
12 kuukautta Luottokulu on 0,28 % sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. 0%
36 kuukautta Luottokulu on 0,28 % sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. 12,90%
60 kuukautta Luottokulu on 0,28 % sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. 15,00% + KSL viitekorko

7. Usein kysytyt kysymykset

7.1 Voinko maksaa osamaksun tai rahoituksen takaisin ennenaikaisesti?

Kyllä, voit maksaa osamaksun tai rahoituksen takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

7.2 Onko Resurs Bankin osamaksu ja rahoitus saatavilla kaikissa liikkeissä?

Resurs Bankin osamaksu ja rahoitus ovat saatavilla useimmissa yhteistyökumppanin myymälöissä. Tarkista saatavuus liikkeen verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä myymälään.

7.3 Mitä tapahtuu, jos en pysty maksamaan osamaksua tai rahoitusta sovitusti?

Jos et pysty maksamaan osamaksua tai rahoitusta sovitusti, ota välittömästi yhteyttä Resurs Bankiin. He auttavat sinua löytämään ratkaisun taloudellisiin haasteisiin ja sopimaan uusista maksuehdoista.

7.4 Voinko hakea Resurs Bankin osamaksua tai rahoitusta, vaikka minulla olisi jo muita lainoja?

Kyllä, voit hakea osamaksua tai rahoitusta Resurs Bankilta, vaikka sinulla olisi jo muita lainoja. Päätös riippuu kuitenkin luottokelpoisuudestasi ja taloudellisesta tilanteestasi.

7.5 Kuinka kauan päätöksen saaminen yleensä kestää?

Resurs Bank pyrkii käsittelemään hakemukset mahdollisimman nopeasti. Yleensä päätöksen saamiseen kuluu muutama päivä, mutta se voi vaihdella hakemuksen käsittelyn kiireisyyden mukaan.

Johtopäätös

Resurs Bankin osamaksu ja rahoitus tarjoavat joustavia ja käteviä tapoja rahoittaa ostokset ilman taloudellisia rajoituksia. Niiden avulla voit tehdä haluamasi ostokset helposti ja maksaa ne takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Resurs Bankin kilpailukykyiset ehdot ja ystävällinen asiakastuki tekevät heistä luotettavan rahoituskumppanin. Joten, seuraavan kerran kun harkitset ostoksen rahoittamista, harkitse Resurs Bankin osamaksua ja rahoitusta!