Alltid på kundens sida

Emilia Sport Club

Ta del av klubberbjudanden genom att bli medlem i Klubi

Emilia Sport Klubs förmåner

Som klubbmedlem kan du ta del av olika medlemsförmåner som alltid marknadens lägsta priser, underhållsförmåner, medlemserbjudanden och många andra förmåner.

Läs mer om fördelarna nedan.

Klubbförmåner

Förvaring av köp- och garantikvitton

Som klubbmedlem kan du se din köphistorik, se garanti- och köpkvitton och annan information relaterad till dina köp.

Prisgaranti

Hittar du en produkt billigare i en finsk nätbutik eller en fysisk butik så matchar vi priset. Prisgarantin tillämpas på alla produkter och därmed kan du alltid köpa produkterna till marknadens billigaste priser. Fråga mer om prisgarantin i chatten eller på kundtjänst!

Serviceerbjudande

När du köper en ny cykel av oss och går med i Emilia Sport Club får du den första serviceförmånen. Denna förmån gäller i 3 månader efter köp och du får första hjälpen till halva priset!

Aktuella nyheter och erbjudanden

Som klubbmedlem kommer du vara den första att höra om nya erbjudanden, rabatter och nyheter, vad som händer i Emilia.

Vinterförvaring

Vinterförvaring av cyklar är möjlig i vårt enorma varma lager. När en klubbmedlem tar med en cykel för underhåll för vintersäsongen erbjuder vi klubbmedlemmen vinterförvaring till ett specialpris på 39 €/säsong (normalt 79 €)

Huomioi, että Emilia Sport on oikeutettu vetäytymään hintatakuusta, mikäli hintatakuun kohteena olevan tuotteen vertailuhinta on alennettu johtuen loppuunmyynnistä, konkurssimyynnistä tai vastaavasta syystä.