Aina asiakkaiden puolella

Emilia Sport Klubi

Hyödynnä klubitarjoukset liittymällä Klubi -jäseneksi

Emilia Sport Klubin edut

Klubijäsenenä pääset nauttimaan erilaisista jäseneduista kuten aina markkinoiden halvimmat hinnat, huoltoedut, jäsentarjoukset sekä monia muita etuja.

Lue lisää eduista alta.

Klubiedut

Osto- ja takuukuittien säilytys

Klubijäsenenä pääset tarkastelemaan ostohistoriaasi, näet takuu- ja ostokuitit sekä muita tietoja liittyen ostoksiisi.

Hintatakuu

Mikäli löydät Suomalaisesta verkkokaupasta tai kivijalkaliikkeestä jonkin tuotteen halvemmalla, tulemme hinnassa vastaan. Hintatakuuta sovelletaan kaikkiin tuotteisiin ja saat siten ostaa tuotteet aina markkinoiden halvimmilla hinnoilla. Kysy lisää hintatakuusta chätissä tai asiakaspalvelusta!

Huoltotarjous

Ostaessasi uuden pyörän meiltä ja liittymällä Emilia Sportin Klubiin saat käyttöösi ensihuoltoedun. Tämä etu on voimassa 3kk ostoksesta ja saat sillä ensihuollon puoleen hintaan!

Ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset

Klubijäsenenä kuulet ensimmäisenä uusista tarjouskampanjoista, alennuksista ja uutisista, mitä Emiliassa tapahtuu.

Talvisäilytys

Polkupyörien talvisäilytys onnistuu valtavassa lämpimässä varastossamme. Klubijäsenen tuodessa pyörä talvikaudelle huoltoon, tarjoamme Klubilaiselle talvisäilytyksen erikoishintaan 39€ / kausi (normaalisti 79€)

Huomioi, että Emilia Sport on oikeutettu vetäytymään hintatakuusta, mikäli hintatakuun kohteena olevan tuotteen vertailuhinta on alennettu johtuen loppuunmyynnistä, konkurssimyynnistä tai vastaavasta syystä.