Työsuhdepyörä

Laajasta valikoimastamme löytyy pyörät jokaisen työntekijän tarpeisiin. Työntekijänä sinä päätät, mihin tarkoitukseen pyörän hankit.

Työsuhdepyörä on työnantajan tarjoaman pyöräedun avulla hankittu polkupyörä. Pyörä voi olla tavallinen polkupyörä tai sähköpyörä, jota työntekijä saa käyttää minkä tahansa pyörämatkan kulkemiseen. Halutessasi voit käyttää työsuhdepyörää pelkästään harrastekäytössä, kulkea sillä työmatkaa tai tehdä molempia.

Voit hankkia työsuhdepolkupyörän, jos työnantajasi tarjoaa pyöräedun käyttöösi. Työnantaja voi tarjota edun yhteistyössä eri leasing-kumppanien kautta tai työnantaja voi ostaa työsuhdepyörät.

Yhteistyökumppanimme

Teemme yhteistyötä työsuhdepolkupyöräetuja tarjoavien yritysten kanssa. Alta löydät meidän tämän hetken yhteistyökumppanimme. Olethan yhteydessä, jos teidän käytössä olevaa kumppania ei löydy meidän valikoimastamme. Laajennamme palveluitamme aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Työsuhdepyörä ilman leasing-kumppania

Meidän kautta onnistuu työsuhdepyörän hankita myös ilman leasing-kumppania. Poikkea paikanpäälle liikkeeseen tai laita viestiä osoitteeseen myynti@emiliasport.fi.