Työsuhdepyörä ja yritysmyynti

Haluaisitko käyttöösi yritysmyynnin edut?

Täytä tiedot alle niin otamme teihin yhteyttä ja saatte käyttöönne yritysmyynnin edut kuten halvemmat hinnat ja monia muita etuja!

Huomioi, että tämä lomake on tarkoitettu vain yrityksille. Työsuhdepyörien osto onnistuu puhelimitse numerosta 050 470 4686 tai sähköpostitse myynti@emiliasport.fi

Työsuhdepyörä hankinta

Laajasta valikoimastamme löytyy pyörät jokaisen työntekijän tarpeisiin. Työntekijänä sinä päätät, mihin tarkoitukseen pyörän hankit.

  • Työsuhdepyörä on työnantajan tarjoaman pyöräedun avulla hankittu polkupyörä.
  • Pyörä voi olla tavallinen polkupyörä tai sähköpyörä, jota työntekijä saa käyttää minkä tahansa pyörämatkan kulkemiseen.
  • Halutessasi voit käyttää työsuhdepyörää pelkästään harrastekäytössä, kulkea sillä työmatkaa tai tehdä molempia.

Voit hankkia työsuhdepolkupyörän, jos työnantajasi tarjoaa pyöräedun käyttöösi. Työnantaja voi tarjota edun yhteistyössä eri leasing-kumppanien kautta tai työnantaja voi ostaa työsuhdepyörät.

giant eplore e+

Mikä on työsuhdepyöräetu?

Työsuhdepyörän tarjoaa työnantaja. Työsuhdepyöräedun avulla hankittu työsuhdepyörä voi olla tavallisen polkupyörän lisäksi sähköpyörä. Työsuhdepyörää työntekijä saa käyttää mihin tarkoitukseen tahansa: työmatkoihin, harrastamiseen tai molempiin.

Yleensä työsuhdepyörän edun arvo on 1200€, mutta työntekijä voi halutessaan hankkia arvokkaammankin menopelin niin halutessaan. Tällöin työntekijä maksaa erotuksen itse.

ghost pyörä bike

Mistä työsuhdepyörän voi hankkia?

Emilia Sportin kautta voit hankkia palveluntarjoajasta riippumatta työsuhdepyörän. Katsot vain valikoimastamme – tai tulet paikan päälle katsomaan – sopivan pyörän itsellesi, ja me hoidamme laskutuksen suoraan työsuhdepyöräetua tarjoavan yrityksen kanssa.

Työsuhdepyörä hankinta - kumppanimme

Teemme yhteistyötä työsuhdepolkupyöräetuja tarjoavien yritysten kanssa. Alta löydät meidän tämän hetken yhteistyökumppanimme.

Olethan yhteydessä, jos teidän käytössä olevaa kumppania ei löydy meidän valikoimastamme. Laajennamme palveluitamme aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Työsuhdepyörä ilman leasing-kumppania

Meidän kautta onnistuu työsuhdepyörän hankita myös ilman leasing-kumppania. Poikkea paikanpäälle liikkeeseen tai laita viestiä osoitteeseen myynti@emiliasport.fi.