Edustamamme tuotebrändit

Tarjoamme laajan valikoiman polkupyöräilyyn ja urheiluun soveltuvia tarvikkeita ja varusteita monilta eri brändeiltä. Kaikki myytävät varusteet ja tarvikkeet ovat nähtävillä myymälässämme Tampereen Kaukajärvellä.

Pyrimme laajentamaan tuotevalikoimaamme jatkuvasti palvellaksemme asiakkaita paremmin niin Tampereella, kuin koko Suomen laajuisesti verkkokauppamme kautta. Mikäli et löydä verkkokaupastamme etsimääsi tuotetta, otathan meihin yhteyttä, jotta voisimme palvella asiakkaitamme tulevaisuudessa paremmin.

Uswe

USWE

Maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka suunnittelee reppuja urheilijoille ja viikonloppusotureille, jotka viettävät mieluummin kaksi tuntia vaeltaen kylmässä mudassa, kuin 10 minuuttia ostoskeskuksessa.

Bontrager

Bontrager valmistaa laadukkaita pyöräilyvarusteita, komponentteja ja lisävarusteita tinkimättömällä mentaliteetilla asettaen ajajan aina etusijalle. Täältä löydät kisavalmiita varusteita maantielle ja poluille sekä varaosia, jotka on suunniteltu tekemään seuraavasta ajostasi jopa edellistäkin paremman.

Giro

Giro on maailman johtava huippuluokan varusteiden valmistaja. Tuotevalikoimaan kuuluu naisille ja miehille suunniteltuja kenkiä, kypäriä, suojalaseja, käsineitä ja asusteita, joissa yhdistyvät tyyli, toimivuus ja elämäntapa erinomaisella tavalla.

Suomi Tyres

Suomi Tyres  haluaa tarjota uskollisille asiakkaille maailman parhaita polkupyöränrenkaita. Suomi Tyresin väki fillaroi ahkerasti itsekin, ja siksi heille on kunnia-asia, että tuotteet on sitä mitä luvataan.

BBB Cycling

BBB cycling valmistaa harkitusti suunniteltuja komponentteja, vaatteita, tarvikkeita ja erityisesti pyöräilijöille valmistettuja työkaluja. Heidän suunnittelufilosofiansa on luoda käteviä ja älykkäitä yksityiskohdat, jotka toimivat todellisessa maailmassa.

XLC

Se mitä rakastamme ajaa meitä. Siksi XLC tarjoaa pyörän osia ja tarvikkeita kaikille pyöräilijöille. Maastopyörä, maantiepyörä tai kaupunkipyörä, sateella tai aurinkoisena päivänä – XLC:n kanssa jokaisella on oikeat osat pyöräänsä kaikissa käyttöympäristöissä.

Topeak

Jännitys joko pitkästä seikkailusta tai lyhyestä kaupunkimatkasta, on se, mistä saamme inspiraatiota luodaksemme uusia tuotteita jokaiselle pyöräilijälle. Aloittelijoista ammattilaisurheilijoihin, Topeakin suunnittelu- ja insinöörityö luo ainutlaatuisia ja älykkäitä ratkaisuja pitääkseen sinut tien päällä ja luoden jännittäviä muistoja joka päivä.

Atran Velo

Atran Velon eteenpäin vievä voima on ja tulee aina olemaan auttaa ihmisiä käyttämään pyöräänsä enemmän. Olipa kyse arkipäiväisestä työmatkasta, viikonloppumatkoista perheen kanssa, retkistä ystävien kanssa tai pyöräilyseikkailuista kumppanin kanssa, Atran Velo haluaa tehdä pyöräilystä ensisijaisen valinnan liikkumiseen.

Muc-Off

Muc-Off on tuottanut 90-luvun alusta lähtien tuotteita polkupyörien ja moottoripyörien puhtaanapitoon. Muc-Off on yksi innovatiivisimmista toimijoista alallaan ja he kehittävät jatkuvasti uusia ympäristöystävällisiä tuotteita kuluttajille.

Herrmans

Herrmans Bike Components on Suomessa perustettu yritys, joka suunnittelee ja valmistaa tankokahvoja, valoja, ketjusuojia, heijastimia ja rengastarvikkeita pyöräteollisuudelle.

AXA

Yli 115 vuoden AXA on tehnyt kaikkensa suojatakseen pyöräilijää ja pyörää parhaalla mahdollisella tavalla. AXA Bike Security tietää tarkalleen mitä pyöräilijä tarvitsee voidakseen lähteä tielle turvallisesti ja luottavaisesti.

Industry Nine

Jokainen kierros, jokainen maili, jokainen hyppy, este, juuriosuus, nousu, välimatka, penger ja pudotus…. Industry Nine tarjoaa periksiantamatonta suorituskykyä tyylillä.

Zefal

Zefal on suunnitellut päämajassaan Ranskassa yli 140 vuoden ajan innovatiivisia, luotettavia ja menestyksekkäitä tuotteita. Heidän tavoitteensa on huomioida muutoksia jatkuvasti, sillä kuski on kaiken keskiössä.

SKS

Johtavana pyörätarvikkeiden valmistajana SKS haluaa varmistaa, että pyörät pyörivät. “Made in Germany” -laatumerkki peilaa korkeita vaatimuksia laadun osalta kaikessa toiminnassa ja suunnittelussa.

ABUS

ABUS suojaa liikkuvaa omaisuutta ja tarjoaa ihmisille tuotteita ja palveluita liikkuvien välineiden turvallisuuden parantamiseen. Valikoimaan kuuluvat pyörälukot, pyöräilykypärät, turvallisuuden varmistamiseen.

Rock Shox

Lopputulos on yleisesti ottaen kiinni suorituskyvystä. Todellisille pyöräilyintoilijoille ei ole mitään miellyttävämpää, kuin täydellisen ajokokemuksen saavuttaminen. Ja parasta on, että Rock Shox tekee siitä entistä paremman.

AGU

AGU ja sen kokemus pyöräilystä kaikenlaisissa sääolosuhteissa, kaikenlaisilla pyörillä ja pyöräilijöillä, 55 vuoden tuotekehitys ja vahva keskittyminen innovaatioihin näkyvät kaikissa mallistoissa.

BOX Components

Box Components perustettiin kapinallisella visiolla ja korkealle nousevalla tavoitteella: kartoittaa uusia mahdollisuuksia alalla ja kehittää edistyksellisiä tuotteita.

Spanninga

Spanninga -brändi edustaa innovaatiota. “Pysy valon edellä” on ja on aina ollut brändin filosofia, joka perustuu jatkuvaan ja laajaan tutkimukseen alalla. Yritys kehittää erityisesti optiikaa, elektroniikkaa ja käyttäjien tarpeiden tyydyttämiseksi.

Hiplok

Hiplokin perustajat uskoo, että pienet yksityiskohdat tekevät suuren eron ajonautinnossa. Innostus innovaatioihin on täydellisesti linjassa sitoutumiseen varmistaa, että Hiplokin lukot ovat niin turvallisia, kun mahdollista tarkoitukseensa.

BLUEGRASS

Bluegrass on perustettu MET:n tytäryhtiönä vuoden 2008 loppupuolella, Bluegrass hyödyntää maailman innovatiivisimman kypäräbrändin tietotaitoa ja osaamista. Bluegrass syntyi vastaamaan erityisesti enduron, downhillin ja BMX-maailman suojaväline tarpeisiin.

Crankbrothers

Crankbrothers on saanut alkunsa vaatimattomista lähtökohdista Laguna Beachin autotallista, Yritys on kasvanut maailmanlaajuisesti tunnustetuksi ja johtavaksi polkimien, vanteiden, hissitolppien, pumppujen, työkalujen ja tarvikkeiden brändiksi.

Dakine

Vuosien saatossa Dakine ja sen lähestymistapa ei ole koskaan muuttunut: Dakine valmistaa varusteita, joita he voi ylpeinä antaa ystävilleen, jotka rakastavat vuorilla ja vedessä olemista yhtä paljon kuin he itse.

SHIMANO

Shimano on maailman johtava ja isoin polkupyöräkomponenttien, tarvikkeiden ja varusteiden valmistaja. Shimanon tavoitteena on edistää terveyttä ja iloa, nauttimalla luonnosta ja meitä ympäröivästä maailmasta.

Blackburn

Blackburn on uskollinen laadukkaiden tarvikkeiden valmistaja, joka suunnittelee tuotteensa kestämään pyöräilyn vaativia olosuhteita. He tarjoavat vain fiksuja ja kestäviä tarvikkeita, jotka eivät petä sinua missään tilanteessa.

SRAM

SRAM on perustettu yhden miehen unelmasta luoda hauskempia, tehokkaampia ja vauhdikkaampia pyöräilykokemuksia. Tänä päivänä SRAM on maailmanlaajuinen tiimi ihmisiä, jotka jakavat saman intohimon parantaa pyöräilykokemusta.

Park Tool

Park Tool on valmistanut pyörähuollon erikoistyökaluja vuodesta 1963. Park Took on maailman suurin pyörätyökalujen valmistaja. Pitkäaikainen sitoutuminen laatuun, innovaatioon ja asiakaspalveluun on tehnyt Park Toolista ammattilaisten ja kotipyörämekaanikkojen ykkösvalinnan maailmassa.

UNIOR

Unior on yksi maailman merkittävimmistä metalliteollisuuden työkalujen valmistajista. Yritys kehittää toimintaansa erinomaisten yhteistyösynergioiden ja kolmen tuotantosegmentin (käsityökalut, valssaamotuotteet ja erikoiskoneet) avulla.

Wahoo Fitness

Wahoo Fitness on fitness teknologiayritys, joka on luonut juoksijoille, pyöräilijöille ja kuntoilijoille sensoreiden ja laitteiden ekosysteemin.

SunRace

SunRace perustettiin Taiwanissa vuonna 1972 tarjoten aloittelijatason tuotteita. 25 vuotta myöhemmin oli selvää, että jatkuva kasvu olisi mahdollista vain tarjoamalla korkealaatuisempia osia, joten yritys alkoi siirtyä tarjoamaan korkeamman laatuvaatimustason tuotteita asiakkailleen.

O'Neal

Oneal käyttää johtavia valmistusprosesseja ja materiaaliteknologiaa auttaakseen ja suojellakseen ajajia, jotka pyrkivät laajentamaan kahden pyörän päällä liikkuvan ihmisen rajoja.

Miranda

Miranda pyrkii olemaan erinomaisia kaikessa, mitä se tuottaa. Miranda pyrkii tuottamaan markkinoiden parhaita osia. Suunnittelu- ja tekninen kehitystyö takaa sen, että komponentit testataan vaativimmissa olosuhteissa tarjotakseen tuotteiden parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

ROTOR

ROTOR syntyi Espanjassa vuonna 1994, kun kaksi innokasta pyöräilijä ystävää uskoivat pystyvänsä saavuttamaan jotain, jota moni muu oli jo kokeillut aikaisemmin ja epäonnistunut: poistamaan kampien pyörittämisen takkuisuuden. Rotor on edelläkävijä ovaalin muotoisten kampirattaiden valmistajana.

KMC

Perustuen yli 40 vuoden kokemukseen, KMC on maailman suurin ketjunvalmistaja. KMC brändin takana olevat ihmiset, keskittyy yhteen asiaan: paras mahdollinen tuote tarpeeseesi.

Truvativ

Truvativ tarjoaa pyörän osia, kuten kammet, kahvat, tangot ja satulaputket, jotka kestävät kaikista kovimmat vaatimukset. Jos arvostat korkealaatuisia materiaaleja, huolellista valmistusprosessia ja yksilöllisesti suunnitteluja tuotteita, tämä SRAM-perheen yritys on varmasti oikea valinta sinulle.

MAXIMA

Maxima on luotu maailmanluokan kilpaurheilijoille, miehille ja naisille, jotka haastavat mahdottomuuden rajoja. Heidän vaatimuksensa laitteiden toimivuudelle pakottavat Maximaa etsimään innovaatioita alan ulkopuolelta ja ylittämään alan standardit.