Helkama – Suomalaista pyöräperinnettä ja kestävyyttä

helkama pyörä bike

Helkama brändiesittely

Helkama on suomalainen pyöräbrändi, joka on ollut osa suomalaisten pyöräilijöiden elämää jo yli 100 vuoden ajan. Yritys perustettiin vuonna 1905 ja siitä lähtien se on valmistanut laadukkaita ja kestäviä pyöriä suomalaisille olosuhteille.

Helkaman pyörät ovat tunnettuja kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Ne on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, epätasaisia teitä ja haastavia maastoja. Helkaman pyörien rungot on valmistettu kestävästä teräksestä, mikä tekee niistä vahvoja ja kestäviä.

Helkama tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pyöriä, jotka sopivat niin kaupunkiajoon, maastopyöräilyyn kuin retkipyöräilyynkin. Heidän mallistostaan löytyy vaihtoehtoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Helkama panostaa myös mukavuuteen ja ergonomiaan, tarjoten säädettäviä istuimia, ohjaustankoja ja jousto-osia, jotka mahdollistavat pyörien räätälöinnin pyöräilijän tarpeisiin sopiviksi.

Helkama on myös sitoutunut ympäristöystävälliseen pyöräsuunnitteluun. He pyrkivät jatkuvasti vähentämään pyöriensä valmistuksen ympäristövaikutuksia ja käyttämään kestäviä materiaaleja. Lisäksi Helkama on panostanut kierrätykseen ja kestävän kehityksen periaatteisiin osana yrityksen toimintaa.

Helkama on brändi, joka edustaa suomalaista pyöräperinnettä, kestävyyttä ja luotettavuutta. Heidän pyöränsä ovat erinomainen valinta niille, jotka arvostavat kotimaista laatua, kestävyyttä ja haluavat luottaa pyöräänsä kaikissa olosuhteissa.